Kom naar het Bekkerveld, hang de vlag uit

Beste inwoners,

Op 17 september 2024 vieren we samen een heel speciaal moment: de bevrijding van Heerlen! Op het Bekkerveld, voor de trappen van de Tarcisiusschool, staan we stil bij de kostbare vrijheid die we elke dag ervaren én vieren we het belang van vrede. We nodigen jullie van harte uit om hierbij te zijn en samen Heerlen in feeststemming te brengen – hang op die dag de vlag uit en laat onze wijken stralen!

Programma: We starten de avond om 19.00 uur met een sfeervolle, passende  muzikale aftrap door een piper. Daarna volgt een warm welkomstwoord en luisteren we naar het inspirerende vrijheidsgedicht van Stadsdichter Yana Wings. We duiken in het verleden met historische beelden van de bevrijding van Heerlen en onthullen een prachtig, nieuw monument ter ere van onze vrijheid. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en drankje, aangeboden door de wijkraden, om samen te genieten.

Daarna verplaatsen we ons naar de Royal bioscoop voor een boeiende lezing door auteur Ivo Senden, gevolgd door een unieke filmimpressie over de bevrijding van Heerlen. Een cover van de vermaarde zangeres Marlene Dietrich door Jolijn Smeets vormt de afsluiter.  Een avond om nooit te vergeten!

Aanwezigheid maakt het verschil! We roepen iedereen op om op 17 september de vlag te laten wapperen en zo samen onze vrijheid te vieren. Laten we onze buurt, onze stad samen omtoveren tot een feestelijke en sfeervolle plek, waar we deze bijzondere gebeurtenis herdenken én vieren.

Kom je ook?
Zorg dat je erbij bent op 17 september en leg de vlag alvast klaar. Samen laten we zien hoe trots we zijn op onze vrijheid!

Voor meer informatie over het programma, kijk op: www.4en5meiheerlen.nl.

Met vriendelijke groet,

De wijkraden, comité 4 en 5 mei Heerlen

P.S. Hang jij ook je vlag uit? Samen vieren we de vrijheid!

P.S. Heeft u ook al de unieke pin? Verkrijgbaar voor € 3,50 bij Boekhandel Van der Velden Van Dam, Drogisterij de Caumer Heerlerbaan en Wolwinkel Ut Bölke Benzenraderweg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mogelijk is uw reactie niet direct zichtbaar onder het betreffende artikel. Uw reactie staat dan in de wacht. De redactie zal uw reactie zo snel mogelijk beoordelen voor goedkeuring.